Kids-boxing 5+

Kids- boxing

Kids- boxing is een leuke, sportieve mannier om te sporten voor kinderen.

Alle aspecten van het kickboksen worden op een speelse wijze beoefend. De lessen bestaan uit een warming-up, bokszaktraining, stoot,trap en verdedigings -en ontwijk technieken, met aan het einde van de training altijd een leuk spelletje! O ja.. we gaan ook soms in de ring met volledige bescherming ;) Wat overigens niet verplicht is en alleen als het kind zelf graag wil.

Het is goed voor de ontwikkeling van verschillende karaktereigenschappen van een kind. Te denken aan dat een verlegen kind zichtbaar meer zelfvertrouwen krijgt en een kind met veel energie en opgekropte gevoelens een heerlijk uitlaatklep eraan zal hebben.

De groep bestaat uit kinderen vanaf 5 tot 12 jaar en is voor jongens en meisjes

Bij interesse kan je langskomen voor een proefles.

Kids va 5jr;

Kids-boxing, Sporten in Veenendaal bij Sportagus Kickboksen Kickboksen in Veenendaal ,MMA, MMA in Veenendaal, Judo, Buikspier kwartier, Fitkids 8+, Judo, Kids-boxing 5+, Ladies Kickboksen, Grieks Latijns worstelen, Bootcamp, Hardlopen voor beginners, Kick Fun, Weerbaarheidstraining, RPM, Combat BBB, Ground Control Pilates, Boksen, Kickboks Veenendaal, Kickbocksen Veenendaal, Kickbocks in Veenendaal, Kickboksen in Veenendaal, Sporten Veenendaal, Sporten in Veenendaal, Sport Veenendaal, Sport in Veenendaal, Fitness Veenendaal, Fitness in Veenendaal, Utrecht, Ede, Lunteren, Rhenen, Ochten, Kesteren, Arnhem, Doorn, Driebergen, Kickbox, Kickboxing, Afvallen, Conditie, Dansen, Zumba.